"Prudence" HD-A / CEA/PRA voorlopig-vrij

 

 
Prudence is de tweede dame die bij ons is geboren op 14 september 2003. Prudence is een ondeugende dame, ze heeft heel veel trekjes van haar moeder gekregen, de meeste zijn de nare trekjes van moeders Whisper :o)). Prudence is een intelligente dame die snel leert. Ze is dol op spelen, ze heeft haar zuster vaak in de haren. Stil zitten kan ze niet, ze is dan ook bijna de hele dag in de weer. Ze is tevens de brutaalste van de twee dochters van Whisper. Als er iets te eten valt, dan staat ze vooraan, ze komt geregeld even een kijkje op tafel nemen, zelfs voor Whisper heeft ze geen respect als het op eten aankomt, want is mams een koekje aan het eten en Prudence wil hem, dan trekt ze het koekje zo uit het bekkie van mams. Prudence houdt al het eten graag voor haar zelf, en zeker het lekkere eten. Prudence is echt een dame die weet wat ze wil en de ondeugd straalt van haar af, net zoals bij haar mams Whisper is het in de ogen te lezen. Is Prudence sleept alles mee en lijkt op een kraai, alles wat glimt verstopt ze. Zo lopen we altijd uren te zoeken naar de voerbakjes. Die worden door haar hoogstpersoonlijk vervoerd. Luisteren komt niet voor in haar woordenboek, interessante geluidjes is ze altijd voor in. Samen met haar zusje Phoebe staat ze sterk. Prudence mag graag bovenop Kalin gaan zitten en kusjes geven en kusjes ontvangen.

Prudence begon op een leeftijd van 8 maanden een beetje te luisteren en ze mag zo af en toe weer even los in het bos. Phoebe en Prudence waren toen ze 6 maanden waren het bos uitgerend toen ze een vrachtwagen hoorden! Ze vonden het zo'n bijzonder geluid, dat ze samen besloten maar een kijkje te nemen bij de vrachtwagen en renden er achteraan. Prudence besloot even later toen de vrachtwagen af ging, rechtdoor te rennen en toen rende ze bijna tegen een tegemoetkomende auto aan. Dit ging gelukkig allemaal goed. We zijn blij dat ze nu een beetje kunnen luisteren, gelukkig is ze dol op koekjes.

Helaas is gebleken dat Prudence ernstig ziek is, zij heeft een Mitochondriale Encephalopathie, dat is een stofwisselingsziekte die de hersenen en de zenuwen aantast. Om deze reden hebben wij alle familieleden gelijk na de diagnose "Mitochondriale Encephalopathie" van Prudence, uit de fok gehaald.

 

 
 
Prudence houdt wel van een ruig spelletje met haar zussies
 
 
 
Ned/Int. Kampioen Mr. Magoo of Blue Tails - Jw'97

Ch. Whitegold Deletete
 
Gibus D'Lerette
Giza
Ch. Tiakina Then He Kissed Me Ch. Edenmist Rush 'N Roulette
Tiakina Tea ForMe Please
Excellent Choice Spezial Effect

Multi Ch. Zarvo Simply Smashing Multi Ch. Dreams Runaway Match vom Alsterthal
 
Zarvo's Excellent Dream
 
Dts. Jg.  Ch. Moorwood Theme of Megnificent Glory Multi Ch. Riabel Son Of A Gun
 

Moorwood Theme Of Another Memory